Er jong blijven uitzien?

Categories


Recent Posts


Tags


Er is nog geen inhoud om te tonen.

Ga je zitten? Uit een recent Duits onderzoek bleek dat het uiterlijk van de huid van een vrouw op haar borst, handen en armen een grote invloed heeft op hoe oud ze wordt gezien. Met andere woorden, het is niet alleen uw gezicht dat u zich zorgen moet maken over het ouder worden, het is ook uw huid.

Het is geen geheim dat veroudering onvermijdelijk is. Maar als je toch ouder moet worden, waarom zou je er dan niet alles aan doen om het zo lang mogelijk uit te stellen? Het blijkt dat het meer is dan je genen en de zon die je kunnen verouderen. Lees verder voor acht manieren om een ​​jeugdige uitstraling te behouden…

  1. Blijf uit de zon

Hoewel het waar is dat de zon niet de enige factor is in het algehele uiterlijk van je huid, speelt het wel een grote rol. In feite is schade door het UV-licht van de zon (UVA- en UVB-stralen) verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de zichtbare tekenen van veroudering van uw huid. UV-stralen breken de elastine in uw huid af, waardoor een slap en dof uiterlijk, rimpels, ouderdomsvlekken, een ongelijkmatige teint en meer ontstaat.

Draag altijd (altijd, altijd, altijd) een zonnebrandcrème van goede kwaliteit met een SPF-classificatie van ten minste 30, en zorg ervoor dat het een breedspectrumzonwering is – wat betekent dat het zowel UVA- als UVB-stralen helpt blokkeren. Houd er rekening mee dat de zonnestralen uit zijn, of het nu zonnig is of niet, dus zorg ervoor dat u elke dag zonnebrandcrème draagt. En vergeet niet om elke paar uur opnieuw aan te brengen voor maximale bescherming.

  1. Drink veel water

Een andere sleutel tot een jonger uitziende huid is hydratatie. Je moet elke dag 8 glazen gefilterd water drinken om je huid er stralend uit te laten zien en een optimale gezondheid te ondersteunen. Uitdroging kan ervoor zorgen dat uw huid er snel droog en dof uitziet, met de nadruk op rimpels en veroudering. Door elke dag voldoende water te drinken, vult u het weefsel en de cellen van uw huid aan, waardoor u een jonger en gezonder uitziende huid krijgt.

  1. Haal wat ZZZ’s

Een andere sleutel tot het behouden van een jeugdige uitstraling is om gewoon wat rust te nemen! Als je slaapt, geeft je lichaam continu hormonen af ​​die celvernieuwing en -vernieuwing bevorderen. Gebruik deze tijd in uw voordeel – dit is het moment waarop u verouderingswerende middelen zou moeten gebruiken, zoals retinoïden en bètahydroxyzuur, die zowel krachtige exfolianten als rimpelgums zijn. Maar houd er rekening mee dat deze je gevoeligheid voor zonlicht vergroten, dus wees extra waakzaam met de zonnebrandcrème.

Als je nog een stap verder wilt gaan, kun je overwegen om te upgraden naar een satijnen kussensloop. Na verloop van tijd kan het woelen en draaien van een ruwere stof, zoals katoen, bijdragen aan de afbraak van collageen in uw huid, wat leidt tot rimpels.

  1. Wrijf het in

Hoewel water je huid helpt om van binnenuit gehydrateerd te blijven, kun je het ook helpen door ervoor te zorgen dat je consequent de juiste soort vochtinbrengende crème gebruikt. Een gehydrateerde huid ziet er niet alleen beter uit, ze is ook sterker en beter in staat om irriterende stoffen te bestrijden. Vochtinbrengende crèmes bestaan ​​uit twee componenten die ervoor zorgen dat uw huid zacht en soepel aanvoelt: bevochtigingsmiddelen, die water uit de lucht naar uw huid trekken, en verzachtende middelen, die helpen de lipidenbarrière van uw huid te versterken en vocht vast te houden. Crèmes en moisturizers zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Het is belangrijk om producten van klinische kwaliteit te gebruiken met een betere absorptie en penetratie in de huid, ook met hogere actieve ingrediënten, voor de beste resultaten, en ondersteund door klinische onderzoeken waarvan bewezen is dat ze de huid behandelen en beschermen. Deze resultaatgerichte huidverzorgingsproducten van klinische kwaliteit worden alleen verkocht bij medische praktijken zoals wij.

  1. Eet een dieet rijk aan planten

De voordelen van een dieet met veel fruit en groenten zijn talrijk. Ze bieden belangrijke voedingsstoffen die gezond ouder worden ondersteunen en je lichaam jong houden, zowel van binnen als van buiten. Groenten en fruit verhogen ook uw inname van fytonutriënten, die uw lichaam helpen de schadelijke effecten van vrije radicalen in het milieu af te weren. Streef naar een gezond dieet dat voornamelijk bestaat uit fruit en groenten, aangevuld met volle granen en gezonde, magere eiwitten.

  1. Kom in beweging

Actief blijven is nuttig om een ​​gezond gewicht te behouden, maar wist u dat het is bewezen dat het u er ook jonger uit laat zien? Onderzoek heeft aangetoond dat krachtige lichaamsbeweging, met name intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT), uw veroudering op cellulair niveau met bijna 10 jaar kan vertragen. Maar daar houden de voordelen niet op – lichaamsbeweging verhoogt ook de bloedstroom, zorgt ervoor dat zuurstof en essentiële voedingsstoffen door uw lichaam worden verplaatst, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk. Verder is regelmatige lichaamsbeweging van cruciaal belang voor het behouden van kracht en spiermassa, wat ook een heleboel gezondheidsvoordelen biedt en jaren aan uw levensduur kan toevoegen.

  1. Zorg voor een goede routine

Hoewel er stappen kunnen worden ondernomen om schade aan uw huid te herstellen, is het zoveel gemakkelijker om de schade te helpen voorkomen voordat deze begint. Maak een goede huidverzorgingsroutine in je dagelijkse gewoonte. Probeer een zachte reiniger en exfoliant te gebruiken en zorg ervoor dat u de juiste behandelingen en serums gebruikt voor uw huidtype en behoeften. En zorg ervoor dat u dagelijks een vochtinbrengende crème gebruikt om de elasticiteit van uw huid te vergroten en gehydrateerd te houden.

  1. Beperk alcohol en cafeïne

Hoewel we net zoveel van een goede martini of latte houden als de volgende persoon, en zowel alcohol als cafeïne gezondheidsvoordelen kunnen hebben als ze met mate worden geconsumeerd, kan te veel schade aanrichten op je huid. Beide kunnen je lichaam uitdrogen en het beroven van belangrijke voedingsstoffen. Wat nog erger is, is dat sommige van deze effecten permanent kunnen zijn.

Bescherm je huid nu voor een mooie toekomst

Er is geen vervanging voor goed voor je huid zorgen, en het zal uiteindelijk laten zien hoe je het behandelt. Als u vragen heeft over de verzorging van uw huid, of als u hulp wilt bij het terugdraaien van de tijd, dan staan ​​wij voor u klaar. Lees meer over onze Ageless Beauty Program-gezichtsseries en check regelmatig in voor onze maandelijkse specials. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan.

17andere tips voor een jonge uitstraling:

https://fiets.webwinkel-boulevard.nl/

https://ventilatie.linkexplorer.nl/

https://ventilatie.rtlplaza.nl/

https://woonwinkels.site-nl.nl/

https://logistiek.linkplein.net/

https://dieren.webgidsje.nl/

https://bedrijfsuitjes.startbeurs.nl/

https://fiets.linkwijzer.nl/

https://tuinmeubels.linkgoed.nl/

https://bedrijfskleding.linkaanbod.nl/

https://internetreclame.eigenpage.nl/

https://sierhekwerk.zoekvinden.nl/

https://vrijgezellenfeest.site-nl.nl/

https://borduren.startwall.nl/

https://groningen.starttopper.nl/

https://bedrijfskleding.linkwijzer.nl/

https://keuken.site-nl.nl/

https://fiets.aanmeldpunt.nl/

https://lichtreclame.links.nl/

https://transport.startnl.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *