Top 5 schoonmaaktips

Categories


Recent Posts


Tags


Er is nog geen inhoud om hier te tonen.

Tenzij u van nature een erg netjes persoon bent, kan het moeilijk zijn om alle kleine schoonmaaktaken in uw huis bij te houden. Een beetje uitstelgedrag en rommel neemt het over — en dingen terugbrengen naar hun oorspronkelijke, smetteloze staat kan al snel een overweldigende klus worden. Maar met een paar minuten per dag (en misschien een beetje hulp van je familie) kun je vuil en stof weghouden, waardoor je huis een aangenamere plek wordt om te wonen.

1: Maak een checklist.
Het helpt altijd om een ​​plan te hebben. Begin met een lijst van alle dingen die je wilt bereiken. Probeer de taken per kamer op te splitsen, zodat je ze allemaal kunt afvinken terwijl je bezig bent. Misschien wilt u uw taken ook op frequentie groeperen – moet u dagelijks of wekelijks stofzuigen? Probeer een schoonmaakkalender te maken met je checklist om echt georganiseerd te worden.

2: Verdeel en heers.
Heb je kinderen of een gewillige partner? Probeer van de schoonmaakdag een familieproject te maken. Je kunt de deal zoeter maken door prijzen te geven voor de hardste werker of de beste schoonmaker. Sommige klusjes zoals afstoffen en speelgoed opruimen zijn perfect voor kleinere handen. De moeilijkere taken, zoals stofzuigen achter de bank, zijn veel gemakkelijker met een vriend.

3: Beheer van boven naar beneden.
Zorg ervoor dat u uw werk niet moeilijker maakt. Begin met schoonmaken bovenaan de kamer en werk naar beneden. Stof zal naar beneden zakken, dus begin met schoonmaken door het plafond en de verlichtingsarmaturen af ​​te stoffen en door de kamer naar beneden te gaan. De vloer moet het laatste gebied zijn om op te focussen.

4: Focus op één kamer tegelijk.
Bespaar stappen en tijd door één kamer tegelijk te doen. U kunt uw projecten in kleinere stukken opdelen en uw resultaten veel sneller zien. Als je met de kinderen werkt, wijs ze om te beginnen aan hun slaapkamer toe. De garage is een perfecte plek voor papa.

5: Vergeet niet te recyclen.
Het is altijd de juiste tijd van het jaar om te recyclen. Weg met ongewenste kleding, huishoudelijke apparaten, elektronica en kinderspeelgoed door te doneren aan een lokaal goed doel. Zie het als je goede daad voor het seizoen, en het is een geweldige manier om wat leefruimte in je huis vrij te maken.

https://meubel.startclub.nl/

https://import.aangevinkt.nl/

https://verpakkingen.linkdirectory.be/

https://borduren.paginapunt.nl/

https://keuken.startnl.com/

https://reclame.startpallet.nl/

https://tuin.starttopper.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *